Kerti szett Maja, a méhecske Smoby 6 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby gyerek kerti szett megfelelő kislányok és kisfiúk részére, akik szeretik a kertben, vagy homokozóban tölteni szabadidejüket. Gyermek szett kertbe a közkedvelt és nagyon ügyes Maja, a méhecske stílusban tündököl, mely nem csak a gyerkőcök számára ismert, de szülők is boldogan emlékeznek rá vissza. Kerti szett gyerekeknek 6 kiegészítőből áll, melyek nélkülözhetetlenek kis segédjeik részére, hogy égjen kezük alatt a munka a kertben. Kertész szettbe tartozik zöld kiskosár piros fogantyúval, hogy könnyű legyen szállítani benne a fontos dolgokat. A kosarat csintalan Maja, a méhecske ábrája díszíti együtt a legjobb barátjával Vilkóval virággal teli réten.

A készletbe tartozik még zöld locsolókanna virágok öntözésére és sárga gereblye kislapáttal kertecske rendbentartására. Méretei a gyermek szettnek a kertbe 26*17*17,5 cm. A kerti szett megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. Maja, a méhecske kedves ábrája a két virágtartón is visszak köszön. Piros virágtartó vidám és mosolygós Maja képével van díszítve, a sárga virágtartón pedig Vilkó mosolyog vissza ránk. Gyerekek a virágtartóba bármit ültethetnek és megfigyelhetik, hogy a növények hogyan is növekszenek fokozatosan, ezen felül megtanulják, hogyan kell a növényekről gondoskodni, hogy teljes szépségükben tündökölhessenek.

Köszönhetően a kerti szettnek Maja, a méhecske motívummal megtanulják, hogyan kell helyesen virágokat és más növényeket gondozni. Kerti szett Smoby gyerekeknek minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely egyben kellemesen bársonyos a tapintásra. Smoby francia elismert vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak. A készlet nem csak a kertben használható, de sok örömet fog szerezni akár homokozóban is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*17*17.5cm
Tömeg0,31 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.