Roller Scooter Air Surfer Pro Wheels Mondo kétkerekű 3 évtől

Termék leírása

A Mondo Air Surfer Racing Pro Wheels egyedülálló és minőséges kétkerekű roller gyerekeknek, a legmagasabb biztonsági előírásokat teljesítve, melyeket a szigorú európai normáknak megfelelően szabtak. Ez egy fantasztikus roller, amely a könnyű súlyának köszönhetően minden gyerkőcnek ajánlott 8 éves kortól. A Mondo Air Surfer Racing Pro Wheels gyerek roller különleges Pro Wheels kerekekkel, szilárd fém konstrukcióval és könnyű alumínium vázzal készült.

A kétkerekű konstrukciója szilárd és ütésálló. A kétkerekű roller kerekei minőséges ftalátmentes PVC anyagból készültek. A kormány puha, kényelmes és tapintásra kellemes. Egyszerű módon lehet a magasságát állítani egészen 104 cm-ig. A roller könnyedén összecsukható és egyszerűen szállítható. Ezért a gyermek bárhová magával viheti. Nagyon szép fekete-kék színkombinációban pompázik amely magával ragadó, főként a srácok számára. A hátsó taposóféknek köszönhetően a gyermek könnyedén megállíthatja. Az ABEC csapágyak az egyik legfontosabb részei a rollernek.

A Mondo roller csapágyai ötös osztályúak, ami garantálja a zökkenőmentes haladást, az összes kerék egyidejű forgását és az abszolút csendes használatot. A kerekek átmérője különböző, az első kerék 12 cm és a hátsó 8 cm átmérőjű. Az elhasználásuk után könnyedén lecserélhetőek. A Mondo roller fellépő lapja csúszásgátló borítással van ellátva. A maximális terhelhetősége 50 kg. A társaság egy híres olasz játékgyártó cég, márkájuk a minőség garanciája és termékei hosszú éveken át szolgálják a gyerkőcöket. Az új roller vezetése egy felejthetetlen élmény lesz gyermeke számára. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.