Alsónemű szett Underwear Mon Grand Poupon Corolle 36 cm játékbaba részére 24 hó-tól

Termék leírása

Elragadó Underwear  ruhadarab Mon Grand Poupon játékbaba részére a francia Corolle vállalat műhelyéből a babaázást igazi élménnyé varázsolja. Egyedüli webáruházként gyermeke kis kedvenc babáját stílusos alsónemű szettbe öltöztetjük. Bájos trikó és bugyi lágy rózsaszín színkombinációban részletes kivitelezésének szinte teljesen valósághű benyomást kelt. Csodálatos alsónemű szett Mon Grand Poupon 36 cm magas játékbaba részére más ruhadarabokkal vagy kiegészítőkkel is kombinálható a Corolle márka kínálatából. 

Csodás alsónemű szett játékbaba részére nagyszerű ruhadarab, melybe szívesen fogja csöppsége kis kedvencét öltöztetni. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruhák tisztítása kézi mosással ajánlott max40°C-on, mosásnál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruhadarab játékbaba részére
  • alsónemű szett
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 24 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek1*25*37 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,12 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.