Mikrohullámú sütő elektronikus Tefal Elec Micro Wave Smoby hanggal, fénnyel és gombbal

Termék leírása

Elektronikus játék mikrohullámú sütő Tefal a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern kiegészítő játékkonyhákba, melyre minden kis szakácsnak szüksége van már 3 éves kortól. Dizájnos mikrohullámú sütő elegáns piros színben hang és fényfunkciókkal fogja a kicsiket szórakoztatni, így a szakácsos szerepjáték még valósághűbb lesz számukra. Csomag részét képezi a croissant tányéron, mely a mikróban való felmelegítésre vár. A játékot még izgalmasabbá a Cric-crack hangot hallató mechanikus gomb teszi. Ne is habozzon, és szerelje fel gyermeke konyhácskáját praktikus kiegészítővel minőségi műanyagból, mely kellemesen lágy érzést nyújt tapintásra.

Mikrohullámú sütő nagy örömet szerez minden gyerkőcnek, akik szívesen öltik magukra a kis szakács szerepét. A mikró szinte elválaszthatatlan része lesz a konyhának. Azokkal a játékokkal való szórakozás, amelyek valódi konyhai kiegészítők mása, a kicsik megismerkednek helyes használatukkal, közben fejlődik finom motorikájuk, koordinációjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük. Játék közben szintén fejlődik a gyerekek kommunikációs képessége miközben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Méretei a terméknek 24*13*19 cm, 2x AA/LR6 elem a csomag részét képezi.

A neves francia Smoby vállalat minőségi és egyedi külcsínben pompázó és funkcionalitással bíró gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Piacvezető vállalat termékei mind minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek24*13*19 cm
A csomagolás méretei14*26*19 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.