Oktatójáték legkisebbeknek Aprendo Első játékaim gyűjteménye Educa 8 különböző játék 3-6 éves korosztálynak

Termék leírása

Oktatójáték legkisebbeknek Aprendo Első játékaim gyűjteménye egy kiváló játék készlet puzzle-ből és kirakósokból legkisebb gyerkőcök részére 3-tól 6 éves korig. A gyűjteményben 8 játék rejlik, melyek kisfiúk és kislányok figyelmét egyaránt lekötik. A kirakósok nagyon szép színes és vidám ábrákkal vannak díszítve, minden gyermek örömmel veti bele magát a fejlesztő szórakozásba. A 3-4 éves gyerekek állatos lottót játszhatnak, vidám ábrákat festhetnek ki vagy geometriai formákkal dominózhatnakA 4-5 éves gyerekek puzzle segítségével gyakorolhatják az ábécét illetve a számos puzzle révén elmerülhetnek a számtan világában és játékos módon megtanulhatják az összeadást és kivonást.  

Az 5 éves kornál idősebb gyerekekre egy pompás asztali játék vár, melynek keretében a kicsik különböző állatokat és tárgyakat nevezhetnek meg a figurák és a dobókocka segítségével. Ezzel a kivételes játék gyűjteménnyel fejlődik a kicsik logikus gondolkodásmódja, matematikai alapismeretekkel gazdagodnak és betekintést nyernek a betűk világába. A puzzlek és kirakósok elsőosztályú minőségben készültek és gyerekek megfelelő és többrétű fejlesztésére irányulnak. Gyerkőce oktatójáték gyűjtemény széles választékából választhatja ki számára a legmegfelelőbb játékot. 

Már korai fázisban nagyon fontos a kicsik fantáziáját, elképzelőerejét és koncentrációját serkenteni, erősíteni. Az oktatójáték készlet minőségi alapanyagból készült, mely egészségre teljesen biztonságos. A spanyol Educa kiváló gyártó cég, mely nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.