Pedálos traktor Bull Kistehén Smoby pótkocsival fekete-fehér

Termék leírása

Smoby pedálos gyerek traktor Bull Kistehén stílusban egy zöld pótkocsis traktor gyerekeknek. Méretében nagyobb, mint bármely más traktor. Megfelel 3 és 8 éves kor között. Ez a Kistehenes Bull traktor gyerekeknek fehér színű fekete foltokkal, fekete kerekekkel és kontrasztos zöld pótkocsival. A Bull gyermekjármű fel van szerelve erős üléssel, amely előre és hátra állítható, valamint elforgatható kormánnyal. Az ülés magassága a talajtól 37 cm. A leakasztható pótkocsinak köszönhetően a kicsi szállíthat homokot, köveket vagy bármi más dolgot. Minden egyes tartozéka garantálja, hogy gyermeke hosszú órákat tölt majd kint a friss levegőn játékkal. A traktor motorházteteje felnyitható, amivel a kis járgány dizájnja még valóságosabb.

Szilárd konstrukcióval rendelkezik, amely strapabíró műanyagokból készült. 136 cm hosszal ez egy pompás nagyméretű játék minden fiúnak, amivel tengernyi mókát élhet át. A traktor szélessége 45 cm és a talajtól való magassága 56 cm. Könnyű pedálozni, láncmeghajtású, mint a kerékpár. Kerekei a kormány elfordításával irányíthatók. A gyerek traktor előnye, hogy segíti a gyermek testi fejlődését, valamint erősíti a lábakat és az egész testet. Fejleszti a gyermek általános fizikai képességeit, és nem utolsó sorban rengeteg időt tölt játékkal kint a szabadban. Egy pedálhajtású traktor felnyitható motorháztetővel minden kisfiú álma. A gyerek traktor teherbírása 30 kg.

A traktor rengeteg lehetőséget nyújt játszáshoz, akár segítséggel a kerti munkáknál, vagy ha a kicsi farmert vagy építészt játszik. Kiváló minőségű francia termék erős és strapabíró tulajdonságú műanyagból. A lábbal hajtós gyerek traktor mind a 4 kereke rögzített. Az első és hátsó kerekek átmérője különböző. A gyerek traktor kinézetre olyan, mint a valóságos traktor másolata. A Smoby gyerekjátékokat gyártó cég olyan márka, amely garancia a hosszú évekig tartó minőségre. A Kistehenes Bull gyerek traktor minőségi és ellenálló képességi tanúsítvánnyal rendelkező játék. Minden gyerek imádja a valóságos kinézetű játékokat, melyekkel rengeteg szórakozásban lesz részük 3 éves kortól egész gyermekkorukban. Robusztusságának köszönhetően biztonságos játék, a kicsi ugyanis nem ül túl magasan a talajtól.

Jellemzői

 • pedálos gyerek traktor 
 • 3 – 8 éves korú gyerekeknek alkalmas
 • kisfiús dizájn
 • fehér színben fekete foltokkal
 • erős, állítható ülés
 • szilárd konstrukció
 • ellenálló műanyagok
 • méretek: hossz 136 cm, szélesség 45 cm, magasság 56 cm
 • láncmeghajtás
 • teherbírás 30 kg
 • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek136*56*45 cm
A csomagolás méretei82*40*57 cm
Ülőfelület magassága37 cm
Teljes hosszúság136 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,30 kg
Maximum terhelés30 kg
Színfekete-fehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.