Szűkítő betét dönthető pihenőszékhez Beaba Up&Down Bouncer Seat Cushion Palm Tree fejtámasszal 0 hó-tól

Termék leírása

A szűkítő betét Up & Down Bouncer Seat Cushion Palm Tree fantasztikus kiegészítője a Beaba dönthető pihenőszéknek, amely még nagyobb kényelmet biztosít a babának pihenés és játék közben. A kényelmes pihenőszék már újszülötteknél is használható. A pihenőszék puha anyagja és magasított pereme biztosítja a baba komfortját és biztonságát. Az ergonomikus pihenőszék fejtámasza eltávolítható ezáltal alkalmazkodik a gyermek korához és szükségleteihez.

A szűkítő betét szinte átöleli a kisbabát, ezzel támogatja az ízületek helyes fejlődését és egyúttal elősegíti az emésztést. A baba biztonságáról az ötpontos biztonsági öv gondoskodik. Az Up & Down Bouncer Beaba pihenőszék a funkcióival és stílusával a legigényesebb szülők elvárásait is kiszolgálja. Színei tökéletesen beleillenek a modern enteriőrökbe. A szűkítő legfeljebb 40 fokon kézzel mosható.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel ésbabagondozási termékeivel hódítja a piacot. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • szűkítő betét Beaba pihenőszékekhez
  • kompatibilis az Up & Down Bouncer pihenőszékekkel
  • 5-pontos biztonsági öv
  • vállvédők
  • modern huzat
  • csúcsminőségű termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek40*15*72 cm
A csomagolás méretei42*22*40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,4 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.