Pipere asztal Jégvarázs 2in1 Smoby kisszékkel 10 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby gyerek pipere asztalt a népszerű Jégvarázs - Frozen mesemotívumával díszítve igazi hercegnőknek tervezték 3 éves kortól, akik szívét elnyerte Anna és Elza hercegnők kalandos története. Attraktív kislányos lila, kék és fehér színkombináció együtt a csodaszép dekoratív és mesés ornamentekkel, részletekkel kiegészítve kellemes mesés benyomást kelt. Az asztalon domináló nagy tükӧr magas minőségű anyagból van legyártva, ennek kӧszӧnhetően teljesen biztonságos kisgyermekek számára is. A mesés Smoby pipere asztal egyúttal fodrászatként is szolgálhat. Az asztalka a lábairól kӧnnyen leszerelhető és ӧnnállóan használható. Az asztal teljes magassága 94 cm, méretei 49*36*94 cm. A gyerek pipere asztal számtalan tartozéka a játékot valóban egyedivé varázsolja és kis hercegnője hosszú órákon keresztül fog a pipere asztalka előtt szépítkezni.

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Köszönhetően a Jégvarázs pipere asztalnak kislánya hosszú órákat fog eltölteni szépítkezéssel, igazi kis hercegnő szerepét ölti majd magára. A pipere asztalhoz kisszék is tartozik, melynek magassága 28 cm és teherbírása 50 kg. Gyerek kozmetikai asztal 3 darab tárolóhellyel lett gazdagítva, ahova a kis hercegnő a 10 csodaszép és hasznos kiegészítőjét tudja elrakni. Világoslila nyaklánc és sötétlila hajpánt szivecskékkel van gazdagítva a kicsik örömére.

Nyaklánc természetesen mit sem ér hozzáillő karkötő nélkül, melyen a hercegnők ábrája díszeleg szintén. A szetthez 3 gyűrű is tartozik a lila szín különböző árnyalataiban. Természetesen 2 darab parfümös flakon is tartozik a játékhoz a hercegnők ábrájával díszítve, illetve egy hasznos fésű is. A pipere asztalka munkafelülete fehér és szintén a királylányok csodálatos ábrái díszítik. Pipere asztalka 4 stabil lábon áll, lila-fehér színkombinációban tündököl Frozen mesemotívummal egyedivé varázsolva.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*36*94 cm
Termék magassága94 cm
A csomagolás méretei49*19*64 cm
Teljes hosszúság49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.