Plüss csörgő állatka Les Amis Kaloo sípoló 19 cm legkisebbeknek 4 fajta

Termék leírása

Plüss csörgő Les Amis a Kaloo vállalat műhelyéből egy csodaszép plüss állatkás csörgő, mely már kisbabáknak is tökéletesen megfelelő játék. A csörgő kedves állatkákat formál meg, mégpedig sárga kiscsibét, fehér barit, foltos bocit és szürke csacsit. Plüss csörgő kisbabának 19 cm, csöppségek kényelmesen megtudják apró kezecskéjükkel markolni. A bébijáték pihe-puha plüssből készült, lágy és selymes érzést nyújt a bababőrnek. Maximálisan biztonságos játék a picúrok számára, felveszi egyedi illatukat, ezért is a játékkal biztonságban fogják magukat a kicsik érezni a számukra még idegen környezetben. Plüss csörgő legkisebbeknek hosszúkás alakú, így minden csöppség könnyedén kézbe tudja majd fogni. Plüssjáték legkisebbeknek lágy csörgővel szórakoztatja majd a kisbabát, mely felkelti a figyelmét és egyaránt jó hatással lesz a hallása fejlődésére. Ezen felül, ha csöppsége megnyomja a csörgőt még sípol is.

A plüss csörgő legkisebbeknek plüss állatka formában lett megalkotva lágy színkivitelezésben. Nem gond ha csemetéje szájába veszi és kóstolgatja, hisz a gyerekek így ismerkednek a környezetükben fellelhető tárgyakkal. Minden Kaloo játék szigorúan ellenőrzött, megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Plüsikkel való játék nagyon jó hatással van a gyerekek fejlődésére, fokozza agyuk aktivitását, formálja személyiségüket, fejleszti képességeiket és készségeiket. Az első hetekben a kisbabák minden tapintásra reagálnak, fokozott a tapintási érzékenységük, ennek az érzéknek a felkeltésére nagyszerű a Kaloo plüss csörgő Les Amis. Válassza ki, hogy melyik plüss csörgőt szeretné megkapni: csacsit, kiscsibét, bocit vagy barit, a megrendelésben kérjük feltüntetni. Az ár 4 darab csörgöre érvényes.

Gyerek csörgő tisztítása egyszerű, mosása 30° fokon ajánlott, hogy a szín és minőség megmaradjon. A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek konkurencia mentes minősége és maximális biztonságossága.

Jellemzői

  • selymes plüss játék
  • sípoló lágy csörgő
  • legkisebbeknek születés pillanatától kezdve
  • 19 cm magas
  • lágy színek
  • ideális babusgatáshoz és hallás fejlesztésére
  • 30 fokon mosható
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • csodálatos francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei34*12*5 cm
Note4 pcs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.