Plüss maci éjjeli fény My Bear Nightlight Home Kaloo szürke-krémszínű 22 cm fénnyel puha plüssből 3 hó-tól

Termék leírása

Plüss maci My Bear Nightlight a francia Kaloo vállalat népszerű Home kollekciójából egy kiváló gyerekjáték kisbabák részére is már 3 hónapos kortól. Szürkés-krémszínű plüss maci 22 cm magas és minőségi puha plüssből készült. A hasán levehető fénypanel kapott helyet, melynek köszönhetően a sötétben éjjeli fényként hat és 20 perc után automatikusan lekapcsol. Kisbabája az éjjeli fénynek köszönhetően nem teljes sötétégben szenderül álomba, és a cuki maci is védelmezni fogja alvás közben a holdacska és csillagok társaságában. Maci közelségében kisbabája biztonságban fogja magát érezni, szívesen dédelgeti és babusgatja új kedvencét.

Különleges mackó kisfiúk és kislányok szívét egyaránt elrabolja, hosszú ideig fogja őket szolgálni. Plüss felülete a játéknak bársonyos és puha a bababőrhöz, mackó tökéletes pajtás dédelgetésre. A maci felveszi a gyermek illatát, ami a születés utáni első hetekben létfontosságú a gyermek számára, hisz a plüssi mellett így biztonságban érzi magát. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Projektor USB kábelen (nem képezi részét a csomagnak) keresztül tölthető fel, az akkumulátor élettartama körülbelül 16 óra, töltési idő 4-5 óra. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága22 cm
A csomagolás méretei16*15*22 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteUSB rechargeable
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.