Plüss mackó Chubby Bear Cream Perle Kaloo krémszínű 25 cm pihe-puha anyagból 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss mackó Chubby Bear a francia Kaloo közkedvelt Perle kollekciójából igazán csodás ajándék akár kisbabák részére is már a születés pillanatától fogva. Krémszínű maci 25 cm magas és gyermeke elválaszthatatlan pajtásává válik. Bársonyos és pufi plüss állatka elsőosztályú plüssből készült, selymes a bababőrhöz. A gyerekekre nyugtató hatással bír, ezen felül felveszi a gyermek egyedi illatát, így ő biztonságban fogja magát érezni a plüssi társaságában. Elegáns ajándékdobozban kapható, ezért bármilyen alkalomból fogva nagyszerű ajándék. 

A Perle kollekció modern plüssik sorozatát tárja elénk, melyek puhák a bababőrhöz és tökéletesek a dédelgetéshez. Plüss mackó nagyon puha, társaságában nagyon hamar elalszik majd gyermeke. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Maci tisztítása egyszerű, 30° vízben ajánlott, fehérítő és lágyító hozzádása nélkül, hogy a játék színe és minősége megmaradjon. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek25 cm
A csomagolás méretei25*16*28 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.