Pótkocsi Bobby Pet Caddy BIG minden BIG New&Classic&Neo&Next&Scooter bébitaxikhoz 12 hó-tól

Termék leírása

A Bobby Pet Caddy pótkocsi egy fantasztikus kiegészítő a BIG Classic, New, Scooter, Neo és Next bébitaxikhoz. A pótkocsin  elegendő hely található a gyerkőc kedvenc játékainak. A pótkocsi kapacitása 25 kg, egyszerűen rákapcsolható bármelyik BIG járműre. A pótkocsi érdekessége a levehető felső fedél így a pótkocsi átalakul klasszikus pótkocsivá. A pótkocsi  12 hónapos kortól alkalmas.

A pótkocsi élénk piros színben pompázik szürke színnel kombinálva. A felső fedő rész állatkás matricákkal van díszítve, illetve ablaknyílásokkal van ellátva, mint az igazi pótkocsi is. A pótkocsi hátsó részé található a lenyitható nyílászáró. A pótkocsi robosztus konstrukciója minőségi műanyagból készült. A habosított kerekek garantálják a halk haladást. A pótkocsi UV szűrővel is fel van szerelve, hogy még nagyon sokáig megtartsa az élénk színét. A BIG gyártó biztos a termékei minőségében, így standardon felüli, 3 éves jótállást kínál rájuk.

Ugyanúgy, mint a gyerek járgányok, így a pótkocsi is tesztelve volt a német TÜV Rheinland szervvel, szigorú előírásoknak megfelelően  GS. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek59*37*41 cm
A csomagolás méretei59*30*36 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,1 kg
Maximum terhelés25 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.