Puzzle fából 3D Monument Tower Bridge Educa 92 db 6 évtől

Termék leírása

Fa 3D puzzle Monument Tower Bridge világhíres londoni híddal összesen 92 elemből áll, melyek kezelése egyszerű. A puzzle összeillesztésével egyedi makettet kapunk a londoni Tower Bridge hídról. Az összeillesztett 3D puzzle méretei 66*18*25 cm. 3D puzzle megfelelő gyerekek számára 6 éves kortól és minden képkirakó kedvelő számára kortól és nemtől függetlenül. 3D puzzle főleg a nehezebben kirakható puzzle kedvelőknek szerez örömet. Az összes elem összeillesztése után úgy fogja magát érezni, mintha Nagy-Britannia fővárosába került volna.

3D puzzle Educa fából megfelelő ajándék szerettei számára, de akár saját magát is meglepheti ezzel a különleges képkirakóval. Puzzle Tower Bridge London motívummal megfelelő ajándék akár a történelem vagy a utazás szerelmesei számára is. Képkirakó összeillesztése aktív formája a szabadidő eltöltésének, melyet akár az egész család együtt is abszolválhat. Képkirakó nagyszerű módja a relaxálásnak, hisz a részletek összeillesztése alatt csak a kép részleteire koncentrálunk. Képkirakó fejleszti az emlékezőképességet, serkenti az elképzelőerőt, fantáziát és odafigyelést a részletekre. Puzzle a spanyol Educa vállalat műhelyéből magasan minőségi kivitelezésű, megfelel a legmagasabb elvárásokkal rendelkező képkirakó szerelmesének is. Puzzle a spanyol Educa vállalattól magasan minőségi és a legmagasabb igényekkel rendelkező puzzle kedvelőket is kielégíti.

A spanyol Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor6 éves kortól
Származási helySpain
Méretek66*18*25 cm
Termék magassága25 cm
A csomagolás méretei39*26*5 cm
Teljes hosszúság66 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab92
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek