Puzzle Fannie Ketto Educa 500 darabos 11 évtől

Termék leírása

Puzzle Fannie dizájnban Ketto Boutiwue-től egy szép képkirakó gyerekeknek a spanyol Educa vállalat műhelyéből, melyen rajzolt figurák láthatóak Ketto stílusban. A puzzle 500 részből áll. Puzzle Fannie a Ketto-től megfelelő 11 éves kortól. A képkirakón egy rajzolt figura látható, aki a hálón pihen és körülötte pillangók repkednek. A Ketto dizájnt Jujlie St-Onge-Drouin grafikai dizájnt és vizuális művészetet hallgató fősulis alkotta meg kerámiára való festéssel, amely nagyon gyorsan híressé is vált.

Figurák és maga Ketto dizájn főleg a lányoknál elterjedt, akik kedvelik a szép színes dizájnt különféle kiegészítőkön. Manapság Ketto főleg képeslapok, mágnesek, táskák és dekorációs tárgyak gyártásával foglalkozik, amelyek főleg a kishölgyek szívét nyeri el elsőre. Ha ilyen terméke van otthon, akkor ez a képkirakó sem hiányozhat a készletből. Puzzle részei minőségi kartonpapírból készültek, amely erős, ellenálló. Az elemek összeillesztésével részletgazdag egy egész kép jelenik meg szemünk előtt. A kép nagysága összeillesztve 48*34 cm. Az elemek ugy lettek kialakítva, hogy a velük való manipuláció minél egyszerűbb legyen.

Puzzle gyerekeknek vagy gyűjtőknek újra darabraira bontható, vagy akár speciális Fix Puzzle ragasztóval össze is ragasztható, bekeretezhető és minden szoba éke lehet falra akasztva. Képkirakás nagyon közkedvelt tevékenység egyénileg is, de akár az egész család részére is. Megfelelően serkenti fantáziát, elképzelőerőt és kézügyességet, erősíti részletekre való odafigyelést és összpontosítást is. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Puzzle Ketto Fannie megfelel az EU által megszabott biztonsági szabványoknak, ezért is teljesen biztonságos a gyerekek részére.

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek48*34 cm
A csomagolás méretei33,5*23,5*4,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám500
Note+ Fix Puzzle
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.