Puzzle legkisebbeknek Baby szett 3in1 Educa Logika, Színek és Figurák 24 hó-tól

Termék leírása

Gyerek puzzle Baby Szett 3in1 egy nagyszerű gyerek képkirakó szett legkisebbek részére 24 hónapos kortól. Három különböző képkirakót tartalmaz a szett különféle motívumokkal és különböző darabszámú elemekkel. A csomagban legkisebbeknek 6 x háromrészes puzzle Baby Logic található a gyermek logikus gondolkodásmód fejlesztésére. A képen látható például tojás, kiscsibe és tyúk, vagy kislány, aki magokat ültet, öntöz, majd a kinőtt virág mellett áll. Továbbá a csomagban található 4 x háromrészes puzzle Baby Boddies figurák ábrájával és 6 x négyrészes puzzle Colors azonos színű tárgyak ábrájával. 

Gyerekek a képkirakóval való játék alatt nem csak jól fognak szórakozni, de rengeteg új dolgot sajátítanak el mókás módon. Ezzel a puzzle készlettel gyermeke 16 darab különféle ábrájú és vidám motívumú képet tud kirakni. Puzzle minőségi alapanyagból készült, mely egészségre ártalmatlan. Megfelel a biztonsági szabványoknak és biztonságosak a gyerekek részére. Az egyes elemek nagyobb méretben lettek kialakítva a könnyebb manipuláció érdekében. A puzzle összeillesztés után újra elemeire bontható és dobozzában tárolható. 

Gyerek puzzle fejleszti a gyerkőc fantáziáját, elképzelőerejét és kézügyességét. Gyerekek a játékon keresztül elsajátítják a részletekre való odafigyelést, összpontosítást, finom motorikus képességek és logikus gondolkodásmód fejlesztését. Puzzle megfelelő 24 éves kortól. Spanyol Educa vállalat főleg puzzle és oktató jellegű játékok gyártására specializálódott. Választékában megtalálható számos csodás képet ábrázoló puzzle felnőttek és gyermekek számára egyaránt, amelyek nem hiányozhatnak az önök gyűjteményéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei41*29*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.