Puzzle Pirates Map Educa 2000 darabos és Fix puzzle ragasztó 11 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek Pirates Map motívummal a spanyol Educa vállalat műhelyéből, örömet szerez minden képkirakó rajongónak, akik kedvelik a kalózos rejtélyeket és kalandokat. Csomagban összesen 2000 darab puzzle található. Puzzle minőségi alapanyagból készült, összeillesztés után egy képet alkot. Megfelel a biztonsági előírásoknak - biztonságos játékot nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Csomaghoz tartozik Fix puzzle ragasztó is, melynek segítségével a puzzle darabok összeragaszthatóak és a szoba falait díszíthetik majd. Összeillesztett kép méretei 96*68 cm.

Puzzle összeillesztés után újra darabjaira szedhető és dobozában tárolható. Képkirakózás nagyon szórakoztató időtöltés az egész család vagy baráti társaság számára. Puzzle népszerű játék az egész világon és nagyon jó hatással van az elképzelőerő és koncentráció fejlesztésére. Puzzle 11 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek, de felnőttek számára is. Educa puzzlek és oktató játékok gyártására specializálódott.

Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt minden korosztály számára, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek96*68 cm
A csomagolás méretei43*30*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám2000
Note+ Fix Puzzle
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.