Puzzle Világtérkép műemlékekkel Educa 150 darabos 7 évtől

Termék leírása

Gyermek puzzle Világtérkép műemlékekkel a spanyol Educa vállalat műhelyéből származik. A képkirakón világtérkép látható nevezetes épületekkel és műemlékekkel kiegészítve. Az összeillesztett puzzle újra darabjaira szedhető és dobozában tárolható. Képkirakózás nagyon jó hatással van a fantázia, elképzelőerő és manuális készség fejlődésére, szintén fejlődik a gyerekek koncentrációja és részletekre való odafigyelése. Oktató puzzle megfelelő gyerekeknek 7 éves kortól

Puzzle 150 darabból áll. Az összeillesztett puzzle darabok egy nagy képet adnak ki. Puzzle minőségi kartonból készült. Puzzle megfelel a biztonsági előírásoknak - biztonságos játékot nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A darabok nagyobb méretben lettek legyártva a könnyebb manipuláció érdekében. Educa vállalat képkirakók és oktató játékok gyártására specializálódott. 

Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt minden korosztály számára, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor7 éves kortól
Származási helySpanyolország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám150
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.