Rajztábla Frozen 2 Disney Educa rajzvázlatokkal és kiegészítőkkel 5 évtől

Termék leírása

Hordozható rajztábla Disney Jégvarázs II egy modern és időtlen gyerekjáték, mely többrétűen hat a gyerekek kreativitásának és fantáziájának fejlődésére. Kreatív szett egy világító táblagépből áll, melyre egyszerű módon ráerősíthetőek a rajzvázlatok a népszerű Disney Frozen 2(Jégvarázs II) meséből. Ez a nagyszerű szett megkönnyíti és leegyszerűsíti a rajzolást. A rajztábla segítségével könnyedén tudja majd gyermeke megrajzolni az egyes ábrák körvonalait, majd a vázlatok szerint, vagy akár saját ihletésből is ki tudja az ábrákat színezni. A táblagép szettbe tartozik még 32-oldalas brosúra is a közkedvelt mesehősök ábráival, illetve használati útmutató és 1 darab ceruza is rajzoláshoz. Minden gyerkőc, de főleg a kislányok már 5 éves kortól szívesen fognak neki kis kedvenceik, Anna és Elsa hercegnő lerajolásához, de több vidám szereplő is várja majd, hogy életre keltsék őket. 

Rajz szett az Educától inspirálóan hat a kicsikre, ösztönzi őket további értékes rajzok megalkotására. A gyerkőcök nagyon hamar elsajátítják a világító táblagépen való rajzvázlatok másolását, sosem fogják megunni. Rajzolás közben fejlődik finom motorikájuk, szem-kéz koordinációjuk. Kialakul megfelelő rajzszokásuk és technikai ismeretük. Táblagép nagyon szép kék színben pompázik és fehér hópelyhek díszítik. A táblagép 3xAAA elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. A táblagép csupán a rajzvázlatok megvilágítására alkalmas, egyéb funkcióval nem rendelkezik. Minőségi műanyagból készült, teljesen biztonságos gyermeke számára. 

Ezentúl a rajzolás igazi szórakozás lesz, fiúk és lányok hosszú ideig fogják a ceruzát koptatni. Rajz szett az Educától a legjobb ajándék alkotóvággyal rendelkező gyerkőcök számára, hogy pozitív kapocs alakuljon ki gyerkőc és rajzolás közt. Educa egy spanyol márka, amely képkirakókat, oktató és fejlesztő játékokat gyárt fából és kartonpapírból. Kreatív szett minőségi európai termék, mely megfelel a szigorú európai szabványoknak. Ne habozzon, és lepje meg gyermekeit eme nagyszerű kreatív készlettel. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei36*26*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x LR41
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.