Kétkerekű roller L.O.L Mondo ABEC 5 rózsaszín

Termék leírása

Mondo gyerek roller népszerű L.O.L Suprise! mesemotívummal egy igazán minőségi kétkerekű roller, mely főleg kislányok részére megfelelő már 3 éves kortól. A rollernek szilárd szerkezete és könnyű alumínium váza van, gyönyörű színkombinációban tündököl, rózsaszín szín dominál rajta és a népszerű L.O.L mesehősök ábrája egészíti ki a járgányt. A kétkerekű roller kerekei minőséges ftalátmentes PVC anyagból készültek. A kormány markolatai a gyermek kezecskék számára puhák és kellemes tapintásúak. A roller kormánymagassága egyszerű módon, maximum 82 cm-ig állítható. Roller hossza 65 cm, szélessége 10 cm. A hátsó taposóféknek köszönhetően a roller könnyedén lefékezhető.

Teherbírása a rollernek 50 kg. Rollerezés nem csupán szórakoztató, de egészségre is hasznos tevékenység. Gyerekeknek erősödik izomzatuk, fejlődik motorikus képességük és a rolleren keresztül megszeretik a mozgást és sportolást egyarántA roller egyik legfontosabb elemei az ABEC 5 csapágyak. A Mondo gyerek roller magas minőségű a minősítési skála 5 szintjének megfelelő ABEC5 csapágyakkal rendelkezik. Ez a minőség garantálja az alacsony súrlódásnak kӧszӧnhető zӧkkenőmentes gӧrdülést, a kerekek egyidejű forgását és a roller teljesen csendes műkӧdését. A kerekek átmérője 12 cm és az elhasználódásuk után könnyedén újakra cserélhetők. 

A roller alacsony súlyának köszönhetően könnyen pakolható kirándulásokra, nyaralásokra. A Mondo társaság egy híres olasz játékgyártó cég, márkájuk a minőség garanciája és termékei hosszú éveken át szolgálják a gyerkőcöket. Mondo termékei gumiból, habszivacsból és PVC-ből készülnek. Mondo vállalat hivatalos gyártója sok licencelt terméknek mese, film, sorozat motívumokkal. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata, melyek megtalálhatóak a kínálatunkban egyaránt. A Mondo roller fellépő felülete csúszásgátló borítással van ellátva. 

Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Italy
Méretek65*82*10 cm
A csomagolás méretei60*11*22 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Maximum terhelés50 kg
Színrózsaszín
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha