Roller Mása és a medve Twist&Roll Smoby oldalra kormányozható rózsaszín

Termék leírása

Forgó roller Mása és a medve egy egyedi háromkerekű roller, mely minden gyerkőcnek 3 éves kortól nagy boldogságot szerez. A roller kis versenyzőit nem csak az elülső részén felszerelt két kerekével veszi le a lábukról, hanem mesés dizájnnal és csodálatos rózsaszín-zöld színkombinációban kivitelezett külcsínével is. Gyerek forgó roller váza könnyű, gyerek egyszerűbben tartja meg rajta egyensúlyát is az elülső két keréknek köszönhetően. Az elülső és hátsó kerekek nagysága változó, szükség esetén egyszerűen újra cserélhetőek. Kormány markolata csúszásmentes, ami garancia az extra biztonságra. A fellépő rész is csúszásmentes felülettel van bevonva, hogy csemetéje stabilan és biztonságosan álljon a rolleren.

A maximális szórakozást a roller első kerekei kӧzt elhelyezkedő csuklópont biztosítja. Ennek a funkciónak kӧszӧnhetően a kis járgány kiválóan irányítható mikӧzben az első kerekek kӧvetik a dӧlés irányát. Ezen a rolleren a suhanás még érdekesebb lesz. Roller Mása és a medve tökéletes első rollernek a legkisebbek részére. Gyerekek imádnak rollerezni, hisz mindig egy felejthetetlen élményt nyújt számukra és egyben nagyon szórakoztató időtöltést is biztosít a kicsik számára. A gyerekek elsajátítják a manőverezés alapelveit, fejlesztik az egyensúlyérzéküket, erősítik a végtagok izomzatát és több időt töltenek a szabadban a friss levegőn. A mesés külcsíne a rollernek nagymértékben serkenti a gyerekek fantáziáját is.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egyedi dizájnban kivitelezve. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, erős, egyben kellemesen sima és bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságban legyenek a játék során. Smoby termékek gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Rollerezés alatt ajánlott a védőferszerelés használata, mint a térd, könyök, csuklóvédők és természetesen a védősisak használata is. Roller teherbírása 20 kg. Smoby roller tökéletes ajándék legkisebbek számára, akik szeretnek aktívan mozogni és játszani.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek56*23*68 cm
Termék magassága68 cm
A csomagolás méretei29*18*59 cm
Teljes hosszúság56 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,25 kg
Maximum terhelés20 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.