Roller Szenilla nyomában Smoby háromkerekű állítható kormánnyal

Termék leírása

A Szenilla nyomában mesemotívumos háromkerekű roller egy lenyűgӧző kis járgány, amely már 2,5 éves kortól használható. A gyӧnyӧrű sárga, kék és narancssárga színkombináció kedvező hatással van minden kis gyerkőcre. A gyerek roller előnye az alacsony súlya. A kis járgány három kerekének kӧszӧnhetően a rollerezés maximálisan kényelmes és zӧkkenőmentes. A kerekek ellenálnak a sérülésnek és szükség esetén kӧnnyedén leszerelhetők és újakra cserélhetők. A roller markolatai csúszásmentesek és egyúttal selymes tapintásúák. A háromkerekű fellépő felületének kivitelezése szintén csúszásmentes a gyors és biztonságos száguldás érdekében. A roller elülső részén Szenilla halacska bájos ábrája díszeleg. A gyermekek kӧrében a Némó nyomában meséból már jól ismert kék kis feledékeny halacska Szenilla jelenleg a Szenilla nyomában (Finding Dory) rajzfilm főhőse.

A háromkerekű gyerek roller szilárd szerkezete minőségi alapanyagokból készült, így éveken keresztül szolgálja tulajdonosát. A rollerezés fejleszti az egyensúlyérzéket, mozgáskészséget és motorikát, ezen kívül erősíti a végtagok izomzatát és nem utolsó sorban a gyerekek rollerezés kӧzben friss levegőn tӧltik szabadidejüket. A kis járgányon való száguldás ideális módja a testmozgásnak, amely egyúttal edzi a gyermek figyelmét és reflexeit. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása. A mesés roller három kerekének kӧszӧnhetően sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb a hagyományos rollerekkel szemben, ezért egy pillanatig se habozzon és szerezzen ӧrӧmet kis lurkójának ezzel a modellel. A roller terhelhetősége maximum 20 kg.

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég a játékok stílusos kivitelének és magas minőségének a biztosítéka. A Smoby gyártó által használt műanyag tartós és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású. A nagyobb biztonság és sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. Színes külsejük vonza a legkisebb gyermekek figyelmét, ӧsztӧnzi képzelőerejüket és fantáziájukat. A Szenilla nyomában gyerek roller egyedi és élénk, ragyogó színű külcsíne minden csӧppséget elbűvӧl. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor2.5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek56*32*65 cm
Termék magassága65 cm
A csomagolás méretei33*15*45 cm
Teljes hosszúság56 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,53 kg
Maximum terhelés20 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.