Elektronikus táblagép PJ Mask Contens Educa 3-6 éves korosztálynak, spanyol nyelvű

Termék leírása

Elektronikus táblagép PJ Mask Contens a spanyol Educa vállalat műhelyéből egy nagyszerű gyerekjáték minden csöppség részére 3-tól 6 éves korig. A játék táblagépbe telepített Pizsihősök motívummal ellátott interaktív kártyák segítsévével a gyerekek játékos módon gyakorolhatják a színeket, számokat, geometriai formákat és egyesítést. A táblagép hangot is ad ki, így gyerkőcökre igazi móka vár kedvenc mesehőseikkel. Interaktív játék spanyol nyelvű, így a kicsik szókincse spanyol szavakkal is bővül. 

Készségfejlesztő táblagéppel már korai fázisban fejlődésnek indulnak a gyermek képességei. A táblagép minőségi műanyagból készült, egészségre nem káros, nyugodt szívvel játszhatnak vele gyermekei. Táblagéppel való játszadozás közben fejlődik a kicsik finom motorikája, koncentrációs készsége és memóriája. Erősödik jó ítélőképességük, jól szórakoznak a Pizsihősök kalandjain a különböző kiválasztott tevékenységek során. 

A spanyol Educa cég minőségi játékai nem csak a szórakozást biztosítják, de egyben oktató és fejlesztő jelleggel is bírnak. Az Educa termékek megfelelenek az uniós biztonsági kӧvetelményeknek, így a velük való játék teljesen biztonságos. Az Educa gyártó különféle puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik nem csupán az idegen nyelvű családi társasjátékok kategorába. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei31*24*7 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg231 g
NyelvSpanish
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.