Tanulóbicikli Disney Hercegnők Smoby magasságra állítható üléssel 24 hó-tól

Termék leírása

Tanulóbicikli Disney Hercegnők egy gyönyörű és mesés futóbicikli legkisebb kislányok részére 24 hónapos kortól. Tanulóbringa Smoby köszönhetően az állítható ülésének alkalmazkodik a gyerkőc igényeihez. Az ülés magassága 33-38 cm a talajtól. Gyerek tanulóbicikli tartós fémkonstrukcióval rendelkezik. Futóbicikli egy tökéletes mozgáseszköz szabadban minden örökmozgó csöppség részére. Gyerekek a tanulóbicajjal megtanulják egyensúlyukat megtartani miközben aktívan sportolnak. Tanulóbicaj Hercegnők lágy rózsaszín-fehér színkivitelezésben tündököl. A futóbicaj kormánya Anna és Elza hercegnők ábrájávl van díszítve a legismertebb Disney meséből.

Gyerek tanulóbicikli nagyon kényelmes és biztonságos. Előnye a mesés tanulóbicajnak a klasszikus 4 kerekű bébitaxikkal szemben, hogy a csöppségnek meg kell tanulnia megtartani az egyensúlyát. Méretei 76*40*49 cm. Tanulóbicaj minőségi kerekekkel van felszerelve a halk és könnyed haladás érdekében. A gyártó gondolt a tanulóbringa praktikus részére is és felszerelte állvánnyal is. Gyerkőc a futóbiciklin erősíti izomzatát és fejleszti egyensúlyérzékét.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok szép színei serkentik a kicsik képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. Ha legjobbat szeretné gyerkőce számára, akkor válasszon a francia Smoby termékei közül. Minden kis versenyző imádni fogja az új Hercegnők bébitaxit. Tanulóbicikliről könnyen fog gyermeke átállni a kétkerekű bringára és nem lesz nehézkes már az egyensúlya megtartása.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek76*39*49 cm
Termék magassága49 cm
A csomagolás méretei31*15*68 cm
Teljes hosszúság76 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,78 kg
Kerekekgumené, tiché a protišmykové
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.