Tanulóbicikli összecsukható Folding Balance Bike Red smarTrike alumíniumból, ergonomikus kormánnyal, 2-5 éves korosztálynak

Termék leírása

Szerezzen örömet gyermekének a Balance Bike sportos tanulóbiciklivel a népszerű smarTrike gyártó műhelyéből. Alumínium vázának köszönhetően magas ellenállóképességgel rendelkezik és súlya mindössze 3,11 kg. A tanulóbringán a gyermek minimális erőfeszítés mellett gyakorolja az egyensúly megtartását. A járgány versenyszerű külcsínét az ergonomikus kormány is tetézi, amely többféle markolási lehetőséget nyújt. A piros kivitelezésű futóbringa együtt nő gyermekével 2 éves korától 5 éves koráig.

Az összecsukható tanulóbringát a szülők is értékelik majd, hiszen utazások, kirándulások során minimum helyet foglal a csomagtartóban. A futóbringa vázának hátsó része a kerékkel együtt néhány másodperc alatt szerszámok nélkül összecsukható. Az elsőosztályú EVA kerekei speciális anyagból készültek, amely egyesíti a csendes gumikerekek valamint ellenálló műanyag kerekek előnyeit. Ezeknek a kerekeknek köszönhetően a gyerekek teljes mértékben élvezhetik a problémamentes bringázást az egyenetlen felületeken is. A futóbicikli lábtámaszokkal is el van látva.

A futóbicikli éveken át kitart és több generáción át is remek szolgálatot tesz. Ehhez hozzájárul a 29-40 cm között állítható ülés valamint 45-52 cm között állítható kormány. Ergonomikus ülése garantálja a kényelmes bringázást, amely nem csak szórakoztató, de remekül erősíti a láb és kéz izmait is, ráadásul segíti az egyensúly és stabilitás gyakorlását. A tanulóbicikli tökéletes eszköz a tricikliről az első biciklire való átállás között. A fokozott biztonság érdekében biciklizés közben ajánlott a védőfelszerelés, többek között a védősisak és térd- illetve könyökvédők viselése. A védőfelszerelés külön megvásárolható.

Jellemzői

  • piros futóbicikli 2-5 éves korosztálynak
  • összecsukható alumínium váz
  • lábtartókkal
  • magasságilag állítható ergonomikus üléssel
  • magasságilag állítható sportkormánnyal
  • csendes és ellenálló EVA kerekekkel
  • modern dizájn
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak

A smarTrike világszerte a legkelendőbb és legjobban értékelt tricikli márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülői tolókar innovációját. A smarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Az évente eladott több millió tricikli bizonyítja termékei minőségét.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor24 hónapos kortól
Méretek82*28*52 cm
Termék magassága52 cm
Ülőfelület magassága29 - 40 cm
Teljes hosszúság82 cm
Tolókar magassága45 - 52 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,1 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.