Porcelán teáskészlet Frozen 2 Disney Smoby 12 darabos

Termék leírása

Játék porcelán szett a francia Smoby vállalat műhelyéből egy gyönyörű gyermek porcelán teáskészlet, mely ideális minden kislány részére, aki szeretné barátait megvendégelni ötórai teára, már 3 éves kortól. Gyermek porcelán szett a népszerű Disney mese, a Frozen II (Jégvarázs 2) mesemotívummal lett tarkítva, melyet gyerekek világszerte zártak a szívükbe. Játék teáskészlet porcelánból nagyon modern, elegáns és kislányos kivitelezésű. Gyönyörű fehér porcelán vastag és minőségi fallal lett kialakítva-

Gyerek porcelán teáskészlet 12 darab kiegészítőből áll, melyeknek segítségével kislánya tökéletes vendégvárást tud majd összehozni barátai számára. Porcelán szett gyerekeknek 4 tányérból, a mese hősei ábráival díszített 4 csészéből, cukortartóból, Anna és Elza ábrájával, illetve Frozen II felirattal díszített teáskancsóból áll. Porcelán szett nagyon elegáns és tökéletes kiegészítő a játékkonyhákba is. Köszönhetően a teáskészletnek kislánya igazi vendégváró kisasszonynak fogja magát érezni. A teáskészlettel gyermekeinek sok mókában lesz részük és saját kis teázót nyithatnak. 

Teáskészlettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek is. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Olyan tárgyakkal való manipuláció közben, melyeket a felnőttek mindennap használnak, közelebb kerül gyermeke a felnőttek világához. Ilyen nagyszerű kiegészítő is ez a Smoby teáskészlet is.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon erős, ellenálló és egyben bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színei serkenti a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,45 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.