Toalettvíz legkisebbeknek Lilirose Maxi Fluffy Set Kaloo Scented Water 100 ml rózsaszín mackó ajándékdobozban 3 hó-tól

Termék leírása

Toalettvíz Lilirose Maxi Fluffy Set a francia Kaloo vállalat műhelyéből egy kiváló babagondozási kiegészítő csöppségek részére már 3 hónapos kortól. Illatos toalettvíz alkoholmentes és klinikailag tesztelt, maximálisan biztonságos gyerekek számára. Használhatja csöppsége, de akár a ruhácskák vagy gyerekszoba illatosítására is. Lenyűgöző kék flakon plüss kupakkal rózsaszín sapkát viselő mackó fej kialakításban akár cuki kiegészítőként is jól hasznosul a gyerekszobában vidámabb légkört teremtve. A flakon űrtartalma 100 ml. A csomag részét képezi puha mikroszálas rózsaszín mackó is, mely teljesen bababőr barát. Elegáns készlet ajándékdobozban kapható szép szalaggal díszítve, így kiváló ajándék bármilyen alkalomnál fogva. 

Szülők és gyerkőcök egyaránt meghitten fogják magukat érezni a kellemes rózsszirmok illatában, mely átjár minden zeg-zugot. A toalettvízből és plüss maciból álló készlet nem csupán illatos, de kellemes légkört is teremt tele örömmel és mókával. Kisbabája szívesen szenderül majd álomba a tömzsi mackó társaságában, mely elválaszthahatlan pajtásává válik az első pillantásra már. A toalettvíz és a rózsaszín mackó is megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, hisz minden Kaloo játék és kiegészítő szigorúan tesztelt. A toalettvíz flakonja minőségi üvegből készült. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei14*14*17 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg L100 ml
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.