Toalettvíz legkisebbeknek Dragée Maxi Fluffy Set Kaloo Scented Water 100 ml fehér mackó 3 hó-tól

Termék leírása

Toalettvíz Dragée Maxi Fluffy Set a francia Kaloo vállalat műhelyéből egy kiváló babagondozási kiegészítő csöppségek részére már 3 hónapos kortól. Illatos toalettvíz alkoholmentes és klinikailag tesztelt, maximálisan biztonságos gyerekek számára. Használhatja csöppsége, de akár a ruhácskák vagy gyerekszoba illatosítására is. Lenyűgöző kék flakon plüss kupakkal fehér sapkát viselő mackó fej kialakításban akár cuki kiegészítőként is jól hasznosul a gyerekszobában vidámabb légkört teremtve. A flakon űrtartalma 100 ml. A csomag részét képezi puha mikroszálas fehér mackó is, mely teljesen bababőr barát. Elegáns készlet ajándékdobozban kapható szép szalaggal díszítve, így kiváló ajándék bármilyen alkalomnál fogva. 

Szülőket és gyerkőcöket egyaránt levesz a lábairól a finom tónusú mandula és vanília illat, mely kellemes és nyugtató hatással bír átjárva az egész gyrekszobát. A toalettvízből és plüss maciból álló készlet nem csupán illatos, de kellemes légkört is teremt tele örömmel és mókával. Kisbabája szívesen szenderül majd álomba a tömzsi mackó társaságában, mely elválaszthahatlan pajtásává válik az első pillantásra már. A toalettvíz és a fehér mackó is megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, hisz minden Kaloo játék és kiegészítő szigorúan tesztelt. A toalettvíz flakonja minőségi üvegből készült. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei14*14*17 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg L100 ml
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.