Tornazsák papucsra és tornaruhára City Bag Unicorn Universe Jeune Premier ergonomikus luxus kivitel 40*36 cm

Termék leírása

A táskák igazi kaméleonját keresi? Iskolai tornazsák papucsra és tornaruhára többfunkciós darab, melyre gyermekének garantáltan szüksége van.  Tornazsák modern dizájnban a legújabb divatrendek szerint természetesen kielégíti a gyerekek igényeit és elfér benne a tornafelszerelés, váltóruha és a papucs is maximális biztonságban. A belga Jeune Premier márka műhelyéből származó City Bag Unicorn Universe tornazsák első pillantásra elnyeri kiselsőse tetszését. A rutinszerű lábbeli váltás vagy a tornaórára való átöltözés ezentúl egy igazi élmény lesz, mely felpezsdíti a fantáziát.

Egészség, biztonság és alapanyag

Kék tornazsák a maga 0,3 kg súlyával könnyed, megfelelő gyerekek részére akár 24 hónapos kortól, hisz nem terheli a hátgerincet. Használata egyszerű, a puha zsinórok garantált kényelmet nyújtanak, be sem fognak vágni vállnál. A zsinórok egyben a sportzsák összezárására is szolgálnak. Újdonsült Jeune Premier sportzsák tornafelszerelésre és papucsra minőségi vízhatlan poliészterből készült, így tisztítása egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító is. Ezen elsőosztályú alapanyagnak köszönhetően a tornazsák nem ázik át.

Tárhely és dizájn

A Jeune Premier luxus sportzsák nagyszerű részletekkel külcsíne és belső kialakítása egyaránt lenyűgöző. A sportzsákba bőségesen elfér a papucs, tornafelszerelés, de akár játékok vagy tízórai, nassolnivaló kirándulások alkalmával. Minden szükséges elfér benne, gyerekek könnyen és egyszerűen a zsinóroknak köszönhetően összezárják és játszva feldobják hátukra, vagy vállaikra. Komfortos viselést nyújt. Ezért is a Jeune Premier tervezők gondosan odafigyeltek a zsák dizájnjára és praktikusságára, és kényelmes fogású füllel is kiegészítették, hogy gyerkőce kézbe is tudja tartani, vagy a fogantyúra felakasztani. 

Tágas tornazsák elengedhetetlen kellék iskolások részére. A Jeune Premier tervezők maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába, ha csodás iskolai kellékkel gazdagabban mutatkozhatnak iskolatársaik előtt. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és induljon útnak az egyszarvúakkal a fantázia és kreativitás világába. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál, és nem utolsó sorban, gyerkőce ezentúl sosem hagyja otthon a tornafelszerelését.

Jellemzői

  • sportzsák tornaruhára és papucsra
  • gyerekeknek 24 hó kortól
  • súlya 0,295 kg
  • méretei 40*36 cm
  • ergonomikus formatervezés
  • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
  • kézzel rajzolt egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek40*36 cm
Tömeg0,295 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.