Trambulin Activity Center 3-in-1 Blue smarTrike összecsukható kerek 92 cm átmérővel kapaszkodóval medencével és 100 drb labdával 10 hó-tól

Termék leírása

Activity Center 3in1 többfunkciós trambulin a smarTrike gyártótól. Ez a kiváló trambulin együtt növekszik gyerkőcével 10 hónapos kortól 5 éves korig. A trambulin átmérője 92 cm és teljes teherbírása 25 kg. A trambulin peremét, az elasztikus rugókkal együtt, minőségi textiltakaró borítja, melyet színes felhők es ballonok ábrai díszítenek. A többfunkciós trambulin hosszan tartó szórakozást ígér és hozzájárul a kognitív készségek, motorika, egyensúlyérzék, stabilitás fejlődéséhez és egyben erősíti az izomzatot.

Trambulin Activity Center együtt nő a gyermekkel

  • 10 hónapos kortól: a gyermek egy 100-darabos színes labdakészlettel játszik a medencében, miközben fejleszti a finommotorikát, kognitív képességekeit, és megtanulja felismerni a színeket.
  • 12 hónapos kortól: a gyermek a trambulinon ugrálni kezd, miközben a kapaszkodóra támaszkodhat, amely önbizalmat és biztonságérzetet nyújt neki. Megtanulja megtartani a stabilitást és az egyensúlyt.
  • 24 hónapos kortól: amint a gyermek képes magabiztosan megtartani a stabilitást, a szülők eltávolíthatják a kapaszkodót, így a gyerekek 5 éves korig élvezhetik az önálló ugrálást.

Az Activity Center 3in1 trambulin ellenálló és hosszú élettartammal bír. A minőségi elasztikus ugrálófelület és az erős elasztikus rugók garantálják, hogy a trambulint gyermekei hosszú éveken keresztül fogják használni. Az összecsukható trambulin egyszerűen összerakható és felállítható. A leszerelhető kapaszkodó magassága a trambulin felületétől 50 cm, speciális habszivaccsal van bevonva, mely csúszásmentes és kellemesen puha a tapintásra. A trambulin 19,5 cm magasan van a talajtól, 5 stabil lábon áll, melyek végződése csúszásgátló gumírozott felületű, így biztonságos ugrándozást nyújt a kicsiknek. A trambulin beltéri és kültéri használatra alkalmas, megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek.

Jellemzői

  • együtt nő a gyermekkel 10 hónapos korától
  • többfunkciós kihasználhatóság
  • fejleszti a kognitív és motorikus képességeket, valamint az egyensúlyérzéket
  • maximális teherbírása 25 kg
  • csúszásmentes szivacsos karfa
  • védő textilanyag színes felhők es ballonok ábraival
  • ugrálófelület magassága a talajtól 19,5 cm
  • kapaszkodó magassága az ugrálófelülettől 50 cm
  • kislányoknak és kisfiúknak is alkalmas

A smarTrike márka világszerte a legkelendőbb és legjobban értékelt gyermek tricikli és bébitaxi márka. Évtizedek óta a piacon van, fáradhatatlanul bővíti kínálatát elsőosztályú termékekkel, melyek között a 3in1 Activity Center többfunkciós trambulin is megtalálható. A smarTrike világelső a gyermek játékok eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Termékei megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, ami biztosan garancia a minőségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Méretek92*92*72 cm
A csomagolás méretei79*18*38 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,16 kg
Maximum terhelésmax. 25 kg
Átmérő92 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.