Trambulin Elegant Premium Ground Sports Exit Toys süllyesztett kerek 305 cm átmérővel zöld

Termék leírása

Trambulin Elegant Premium Ground Sports a holland Exit Toys műhelyéből egy kompakt süllyesztett kerek trambulin 305 cm átmérővel, mely alá elegendő csupán egy lyukat ásni, és elhelyezheti bárhol a kertedben. A trambulin fontos biztonsági eleme a rugóvédő matrac, amely megakadályozza, hogy ugrándozás közben a lábak becsússzanak a rugótérbe. Ezt az elsőosztályő trambulint nagyok és kicsik is értékelni fogják már 14 éves kortól, akik szívesen fejlesztik rajta majd a kondijukat. 

A trambulin 66 db 21,6 cm hosszú kétoldalas kúpos rugóval van felszerelve, melyek jobb és magasabb ugrándozást tesznek lehetővé, így hosszabb ideig maradnak a levegőben, számos új trükköt kipróbálhatnak és rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodnak. A trambulin extra stabil vázzal lett kialakítva, mely galvanizált és portechnológiával kezelt, ennek köszönhetően kiválóan ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és a korrózióval is felveszi a harcot. A stílusos zöld külcsín nagyon modern, minden udvar és kert éke lesz, 3 stabil lábbal a talajba ékelve.

A trambulin kényelmes ugrálást tesz lehetővé, segítségével a gyerekek fokozatosan fejlesztik képességeiket, edzik kar- és lábizmaikat, megtanulják felbecsülni a távolságokat és a visszaverődés erejét. A trambulin átmérője 305 cm, súlya 62 kg, magassága 20 cm. A trambulin ajánlott teherbírása 100 kg. Az ugróterület átmérője 246 cm. 

A holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Az Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb uniós szabványoknak és TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkeznek. A trambulinokat az eredeti holland megjelenés és csúcsminőség jellemzi, ennek köszönhetően éveken át élménydús szórakozást nyújtanak az egész család számára.

A termék higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor14 éves kortól
Tömeg62 kg
Maximum terhelés100 kg
Átmérő305 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.