Trambulin védőhálóval Silhouette trampoline Exit Toys 153*214 cm fekete

Termék leírása

Trambulin védőhálóval Silhouette a holland Exit Toys műhelyéből egy csúcsszuper trambulin 153*214 cm méretekkel kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól. A trambulin biztonsági hálóval van felszerelve, melynek bejárata jellegzetes fluoreszkáló zöld cipzárral van jelölve a jobb láthatóság érdekében. Az ugróterületet rugóvédő matrac hálóval övezi körbe, amely megakadályozza, hogy ugrándozás közepedte a lábak becsússzanak a rugótérbe.

A trambulin 44 db kétoldalas kúpos rugóval van felszerelve, melyek jobb és magasabb ugrándozást tesznek lehetővé, így hosszabb ideig maradnak a levegőben, számos új akrobatikus trükköt próbálhatnak ki, így rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodnak. A trambulin extra stabil vázzal lett kialakítva, mely galvanizált és portechnológiával kezelt, melynek köszönhetően kiválóan ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és a korrózióval is felveszi a harcot. Trambulin kiemelkedően masszív, 4 stabil W kialakítású fémlábon áll, ami a stabilitását erősíti esetleges erőteljesebb ugrándozás közben is. Luxus fekete külcsín nagyon modern, minden udvar és kert éke lesz.

A trambulin még a kisebb gyerekek számára is kényelmes ugrálást tesz lehetővé, akik fokozatosan fejlesztik képességeiket, edzik kar- és lábizmaikat, megtanulják felbecsülni a távolságokat és a visszaverődés erejét. A trambulin magassága 245 cm, teljes méretei a biztonsági hálóval együtt 193*254 cm, súlya 49 kg. Trambulin ajánlott teherbírása 100 kg, miközben tesztelt teljes teherbírása 500 kg. Az ugróterület méretei 95*156 cm, a talajtól 60 cm magasan van.

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Trambulinok egyedi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára több időt tölteni a friss levegőn, a csúcsszuper minőség pedig garancia, hogy a termék éveken keresztül nyújt szórakozást az egész család számára. 


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek153*214 cm 193*245*254 cm
Tömeg49 kg
Maximum terhelés100 kg
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.