Tricikli Be Fun Confort Smoby kiesésgátlóval, tolókarral és táskával zöld-piros 10 hó-tól

Termék leírása

Gyerek tricikli Smoby Be Fun Confort egy tökéletes tricikli minden gyerkőc részére. Az egyik legmodernabb terméke a francia Smoby vállalatnak, minden gyerek szükségleteinek megfelelően lett kivitelezve.Tricikli megfelelő 10 hónapos kortól, piros-zöld színben tündököl fehér színnel kombinálva. Megfelelő kislányok és kisfiúk részére egyaránt. Köszönhetően az állítható ülésnek, kormánynak és leszerelhető részeknek együtt növekszik a gyerekkel. Tehát megfelelő nagyobb gyerkőcök részére is. A Smoby tricikli robosztus fémvázzal lett kialakítva, mely magas stabilitást biztosít. Tricikli dupla pedálrendszerrel van felszerelve. Ha a gyerkőc a triciklizés közben elfárad, feltudja kényelmesen helyezni lábacskáit a lábtartóra és pihengethet. Ilyenkor a szülő irányítja a triciklit a szülőkar segítségével.

Tricikli teherbírása 30 kg. A tricikli ülése oly módon volt kialakítva, hogy gyerek benne megfelelően és egészségesen üljön. Smoby vállalat triciklije csúszásmentes pedálakkal van felszerelve és minőségi kerekekkel puha műanyagból, melyek biztosítják a kényelmes és halk haladást. A tricikli kormánya praktikus kapcsolóval van ellátva, melynek köszönhetően a szülő át tudja venni a tricikli feletti irányítást. A tricikli megfelelő 10 hónapos kortól 3 éves korig, de akár nagyobb gyerekeknek is. Triciklin való suhanás fejleszti a gyerek motorikus képességeit és egyben nagyon szórakoztató is számukra. A triciklihez tartozik a szülőkar a tricikli irányításához, mely szükség esetén leszerelhető szerszám igénybe vétele nélkül. Tolókar magassága 100 cm. Praktikus táskával is el van látva szürke színben, melyre minden szülőnek szüksége van a szükséges aprságok tárolására.

Gyermek tricikli ergonomikusan állítható üléssel van felszerelve, mely hárompontos biztonsági övvel van ellátva. Biztonsági öv kiesésgátlóval garantálja, hogy csemetéje biztonságban lesz az utazás során és egyben kényelmes támaszt is nyújt a kicsi számára. A kiesésgátló a gyereket fixálja és biztonságos ülést biztosít számára. Tricikli Smoby Be Fun Confort egyszerűen illeszkedik a gyerek szükségleteihez, így a hosszú hónapok során szívesen fogja használni a triciklit. Méreteie a triciklinek 70*52*52 cm. Smoby elismert francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csak gyönyörűek és eredetiek, de biztonságosak is. Gyerekek a Smoby triciklivel biztonságban haladnak és aktívan sportolnak egyaránt.

Jellemzői 

  • erős és robosztus fémváz 
  • leszerelhető tolókar
  • praktikus táska apróságok tárolására
  • ergonomikusan formázott ülés
  • kerekek puha műanyagból halk haladás érdekében
  • műanyag tároló játékokra
  • háromontos biztonsági öv
  • francia termék
  • lábtartó
  • kiesésgátló
  • megfelelő 10 hó-tól 3 éves korig
  • teherbírása 30 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*52*52 cm
Ülőfelület magassága31 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés30 kg
Kerekekgumené, tiché a protišmykové
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.