Tricikli Be Fun Smoby tolókarral zöld-piros 15 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Smoby Be fun egy nagyszerű gyermek tricikli a francia Smoby vállalat műhelyéből. Robosztus fémvázzal rendelkezik, ezért is nagyon biztonságos és ellenálló. Gyermek tricikli megfelelő 15 hónapos kortól, piros-zöld színben pompázik fehér részletekkel kombinálva. Vidám és élénk színek serkentik a gyerek fantáziáját. Triciklin való suhanás nagyon kényelmes és halk a minőségi kerekeknek köszönhetően, hisz puha műanyagból készültek, könnyedén elbánnak az egyeletlen talajjal is. Tricikli váza erős és stabil, így teljesen biztonságos és hosszú ideig fogja gyermekét szolgálni. Tricikli teherbírása 30 kg.

Gyerek a biztonsági övnek köszönhetően biztonságosan van fixálva az ülésben. Köszönhetően a praktikus tolókarnak, ha a gyerek elfárad a szülő irányíthatja a triciklit. Teljes mértékben flexibilis, alkalmazkodik a gyerek szükségleteihez. Később, mikor a gyerek már maga hajtja a triciklit, a tolókar szerszám igénybe vétele nélkül leszerelhető. A tricikli első kereke szabadonfutó. A tricikli kormánya maximálisan 30° szögig kormányozható oldalra. Praktikus kiegészítője a triciklinek a billenőkosár a tricikli hátsó részén, melyben a gyerkőc a játékait is szállíthatja. Köszönhetően az ergonomikusan alakított ülésnek a gyerek kényelmesen és biztonságban ül utazás során a triciklin. Az ülés magassága a talajtól 31 cm.

A tricikli 15 hó-tól 3 éves korig alkalmas, vagy addig, míg a gyerek készen nem áll átülni az első kétkerekű bicajjára. Gyermek tricikli nagyszerű elődje az első kerékpárnak. A tricikli pedálai csúszásmentes bevonattal vannak ellátva. Francia Smoby vállalat hosszú éveken keresztül büszkélkedik minőségi gyerekjátékok gyártásával, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és ellenállósági szabványoknak. Smoby játékok egyedi dizájnban tündökölnek, francia tökéletességet foglalják magában, francia pontosság és sárm jelenik meg a játékokban. Gyerek tricikli Be Fun megfelel a magas elvárásokkal rendelkező vásárlóknak is. Triciklin való suhanás nem csak mókás, de nagy mértékben segítségére válik a gyerek motorikus képességeinek fejlődésében és erősíti izomzatát.

Jellemzői

  • erős fémváz
  • ergonomikusan alakított ülés
  • hárompontos biztonsági öv
  • leszerelhető tolókar
  • kerekek puha műanyagból a halk haladás érdekében
  • hátsó billenő kosár
  • 15 hó-tól
  • Franciaországban készült
  • első kerék szabadonfutó
  • 30 fokos szögig lehet oldalra kormányozni az első kereket
  • teherbírása 30 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*52*52 cm
Termék magassága52 cm
Ülőfelület magassága31 cm
Teljes hosszúság70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés30 kg
Kerekekgumené, tiché a protišmykové
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.