Tricikli Be Move Confort Bleu Smoby türkíz-zöld 10 hó-tól

Termék leírása

Gyerek tricikli Be Move Confort Bleu egy tökéletes és minőségi tricikli kis csöppsége számára. Mindennel fel van szerelve, melyre egy igényes használónak szüksége lehet. Tricikli Smoby boltíves robosztus fémvázzal rendelkezik, mely garantálja a magas stabilitást, a kormány pedig kényelmes V alakban lett kialakítva. Gyerek tricikli állítható és ergonomikusan alakított üléssel rendelkezik. A hárompontos biztonsági öv és a védőkeret maximálisan megóvja a gyerkőcöt, a kiesésgátló szükség esetén leszerelhető. A biztonsági keret biztonságosan a tricikli ülésébe fixálja a kicsit. Tricikli dupla pedál és lábtartó rendeszerrel van felszerelve. A lábtartók a lábacskák pihentetésére szolgálnak, ha már a csöppség elfáradna, akkor csak felteszi a lábacskáit pihenni és a szülő tolja a triciklit. Tricikli teherbírása 30 kg.

A triciklihez tartozik egy praktikus szülőkar is, mellyel a tricikli irányát tudja a szülő befolyásolni. Ha már nem lesz szükség a tolókarra, akkor egyszerűen leszerelhető szerszám igénybevétele nélkül. A tolókar hossza 100 cm. Az ülés úgy lett kifejlesztve, hogy minél hátrább és magasabban legyen a nagyobb stabilitás érdekében. Tricikli a Smoby vállalat műhelyéből csúszásmentes pedálokkal és minőségi kerekekkel, habosított műanyagból van felszerelve, mely a csendes és kényelmes haladást garantálja. A tricikli kormánya biztosítékkal gazdagított, melynek köszönhetően a szülő irányítja a triciklit. Tricikli megfelelő már 10 hónapos kortól egészen 3 éves korig. A gyerekek biztosan értékelik majd a tricikli hátsó részén elhelyezett billenőkosarat, melyben a kedvenc játékokat mindig magával tudja vinni a csöppség ha útra indul.

A tolókaron fehér-türkíz táska is helyet kapott, melyet minden szülő értékelni fog, ahova eltudja rakni a fontos apróságokat. A tricikli türkíz, zöld, piros és fehér színkombinációja igazán modern és stílusos. Örömet szerez kislány és kisfiú számára egyaránt. Tricikli Smoby Be Move Confort könnyen a gyerek igényeihez alakítható és csemetéje máris indulhat a nagy felfedezőútra. A tricikli méretei 70*52*52 cm. Smoby neves francia vállalat, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi termékek gyártásában legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelve. Tricikli erős fémvázzal rendelkezik.

Jellemzői

  • erős fémváz és robosztus fémkeret
  • leszerelhető tolókar
  • praktikus táska apróságok tárolására
  • ergonomikusan alakított ülés
  • kerekek habosított műanyagból a halk haladásért
  • műanyag billenős kosár játékokra
  • 3-pontos biztonsági öv
  • francia termék
  • leszerelhető lábtartó
  • kiesésgátló
  • 10 hó kortól 3 éves korig
  • teherbírása 30 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*52*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.