Tricikli szabadonfutó Be Move Tricycle Blue Smoby tolókarral és EVA kerekekkel kék 15 hó-tól

Termék leírása

Időtlen kék tricikli Be Move a francia Smoby vállalat tervezői keze alól egy kiváló ajándék örökmozgó gyerekek részére 15 hónapos kortól. Modern tricikli fémszerkezettel rendelkezik, ezért is teljes mértékben biztonságos és ellenálló. Erős szerkezet garancia, hogy a Smoby tricikli hosszú éveken keresztül fogja csöppségeit szolgálni. A halk haladást a minőségi és tartós EVA kerekek biztosítják, melyek speciális alapanyagból készültek, a halk gumikerekek és tartós műanyag ötvözetéből. Tricikli együtt növekszik gyermekével, igazodik igényeihez. 

A járgány kormánya haladás közben 30 fokos szögbe kormányozható oldalra maximálisan. Az ergonomikusan alakított 2 helyzetbe állítható ülésnek köszönhetően gyerekek kényelmesen ülve élvezhetik akár a hosszabb utazást is a triciklin, nem fognak elfáradni. A tricikli nagy előnye, melyet minden gyermek értékelni fog a hátsó billenős kosár a kedvenc és nélkülözhetetlen játékok szállítására. Gyerkőcöt a járgányon való haladás közben a 3-pontos biztonsági öv védi. A tricikli első kereke szabadonfutó, az első keréken tudják a szülők átkapcsolni a vezérlést is, ha a haládás irányát és gyorsaságát ellenőrzést alatt szeretnék tartani. A teleszkópos tolókar 3 magasságba állítható 95 cm-ig. Gyermeke 2 éves korától, ha már egyedül élvezi a tricikli adta előnyöket, akkor a tolókar egyszerű módon levehető szerszám igénybevétele nélkül. 

Triciklizés nem csupán szórkoztató tevékenység, de segítségére lesz gyermekének a motoros képességek fejlesztésében, láb- és kézizmok erősítésében. Triciklizés közben kialakulnak a kicsik gyors reflexei, megtanulják a távolságot betartani és gyorsaságukat szabályozni. Lágy színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére egyaránt. Méretei a triciklinek 68*52*52 cm, teljes teherbírása 30 kg. A tricikli csúszásmentes pedálakkal rendelkezik. 

Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és tartóssági kritériumoknak. Smoby gyerekjátékok bársonyos lágy műanyagból készülnek lekerekített élekkel biztosítva a csöppségek biztonságát. A Smoby termékek többrétűen serkentik a gyerkőcök fejlődését, formálják személyiségüket, felkeltik a kicsik figyelmét. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, garancia a csúcsszuper francia minőségre és modern kivitelezésre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm max
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
KerekekEVA, silent
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.