Tricikli Fun smarTrike ultrakönnyű zöld 15 hó-tól

Termék leírása

A smarTrike Fun gyerek tricikli egy ideális tricikli azoknak a gyerekeknek, akiknek még kalandos útjuk elején szükségük van a szülői segítő kézre. Ez egy remek és minőséges tricikli vezető karral. A tricikli vidám színkombinációban, élénk piros, zöld és kék színekben tündököl, melyek minden gyermeket elvarázsolnak. A smarTrike tricikli  gyerekeknek 15 hónapos kortól ajánlott és eltávolítható részeinek köszönhetően fokozatosan válik belőle egy olyan tiricikli, amely egész 36 hónapos korig alkalmas, míg gyermeke át nem ül első biciklijére. A gyerek tricikli együtt nő gyermekével és minden korban igazodik igényeihez.

Gyermeke biztonságáért a hárompontos biztonsági öv, kényelméért pedig az ergonomikusan formázott ülés kezeskedik. A tricikli nagyon stabil és játékos egyszerűséggel megbírkózik a kisebb útegyenlőtlenségekkel is. A triciklizés első hónapjaiban a teleszkópos szülőkormány segítségével a szülő irányíthatja az utazást. Később, mikor gyermeke már egyedül is tud tricilizni, ez a szülőkormány szerszám használata nélkül is egyszerűen eltávolítható. A tricikli kerekei minőséges gumiból készültek, melyeknek köszönhetően a smarTrike tricikli stabil és csendes. A tricikli első kereke szabadonfutó, így az irányítás a szülő kezében van. Teherbírása 17 kg.

Minőséges fém konstrukciója ellenálló műanyagokkal van kombinálva. A hátsó kibillenthető kosár a szülőknek rakodótérként szolgál, később a gyerekek játékokat rakhatnak bele. A smarTrike Fun tricikli egy minőséges és gyönyörű tricikli olyan gyerekeknek tervezve, akik imádják felfedezni a világot. A triciklizés a szórakozáson kívül fejleszti gyermeke izomzatát is, amely kedvezően hat egészséges fejlődésére. A smarTrike tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli gyártó márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A smarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami garancia a minőségre.

Jellemzői

  • minőségi gumi kerekek a halk haladásért
  • utrakönnyű és stabil
  • hátsó műanyag kosár játékokra
  • 3-pontos biztonsági öv
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • praktikus szülőkar
  • erős fémváz
  • alkalmas 15-36 hónapos korig
  • teherbírása 17 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.