Tricikli Safari Zebra TouchSteering smarTrike zöld-szürke 10 hó-tól

Termék leírása

Éljen át egy exotikus kalandot a SMART TRIKE Safari Touch Steering gyerek triciklivel. A gyerek tricikli egy teleszkópos szülőkormánnyal is fel van szerelve, melynek segítségével a szülő kényelmesen irányítja a triciklit. A triciklivel való ismerkedés első hónapjaiban gyermeke úgy ül a triciklin mint egy babakocsiban, figyeli a körülötte lévő világot és lábacskáit a lábtartókon pihenteti. A szülő a biztosítékkal leblokkolja az első kereket, így a csöppség nem tudja irányítani a járművet. A szabadalmaztatott gumival befedett kerekek kezeskednek a csúszógátló effektről, így a kényelmes utazásról is. A SMART TRIKE gyártótól származó tricikli nő gyermekével. Az eltávolítható részeknek köszönhetően a tricikli ügyesen adaptálódik gyermeke szükségleteihez és korához már 10 hónapos kortól egész 3 éves korig. A kis lurkók imádni fogják ezt az új gyerek triciklit.

Az innovatív irányításnak, valamint az összerakható pedáloknak köszönhetően a gyerekek teljes mértékben szórakozhatnak, már az előtt is, hogy egyedül kezdenének pedálozni. A gyerek tricikli kormánya állítható magasságú. Az új előrehaladott technológiának köszönhetően, amelyet főleg a szülők értékelnek, ez a gyerek tricikli már egy könnyed mozdulattal is irányítható. Ez a gyerek tricikli sok máson kívül fel van szerelve egy napfényvédővel is, amely könnyen eltávolítható. Ezt a napfényvédőt egy zebra bájos képe díszíti. Ezen kívül a tricikli egy praktikus táskával is fel van szerelve, amely a parkban vagy a természetben való sétához fontos dolgok elrakására szolgál. A tricikli konstrukciója fém, ellenálló műanyaggal kombinálva, amelynek hosszú az időtállósága. A keretnek és a védő elemeknek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy gyermeke kieesik, vagy megsérül. A Safari gyerek tricikli zebra motívummal csodás zöld-szürke színekben pompázik, fehérrel kombinálva és kislányoknak és kisfiúknak egyaránt alkalmas.

Gyermeke kényelméért és biztonságáért és tricikli magas háttámlájú ergonomikusan formázott ülése és hárompontos biztonsági öve kezeskedik. A hátsó részen egy kibillenthető kosár is gyermeke rendelkezésére áll, melyet játék közben biztosan kihasznál. Ellenálló vázának köszönhetően stabil, biztonságos és hosszú éveken keresztül újszerű. A SMART TRIKE tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A SMART TRIKE világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami garantáltan biztosíték a minőségre. A SMART TRIKE tricikli gyermekével együtt nő.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Meghatározott termékekNem
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.