Tűzoltóautó vízágyúval Power Worker Fire Fighter Car BIG piros 2 évtől

Termék leírása

Tűzoltókocsi vízágyúval Power Worker egy igazán egyedi és kiváló minőségű játék kis tűzoltóknak 2 éves kortól. Gumikerekeinek köszönhetően a játék tűzoltókocsi nem sérti fel játszás közben a padlóburkolatot, és egy igazán menő vízágyú is helyet kapott rajta. A tűzoltókocsi gyönyörű piros színkivitelben és minőségi műanyagból készült Németországban. A robusztus tűzoltóautó beltéren és kültéren is rengeteg mókás pillanatokat szerez majd a gyerekeknek.

A kis lurkók hosszú órákon keresztül fognak játszadozni majd a tűzoltókocsival. A kocsi tartályába 0,75 l víz fér bele, a tűzoltás pedig egy egyszerű mozdulattal, gomb megnyomásával indítható is. A német BIG gyártó gondolt a játék gyakorlati oldalára is, szennyeződés esetén folyó vízzel nagyon egyszerűen mosható, és már folytatódhat is a szórakozás tiszta játékkal. Méretei a tűzoltóautónak 21*40*29 cm. Lekerekített élekkel rendelkezik és kellemes a tapintásra. A BIG márka termékeire 3 éves garancia vonatkozik.

Ez a segélykocsi vízágyúval nagyon jó hatással lesz az elképzelőerő és fantázia serkentésére. Gyerkőcök szívesen öltenek magukra szerepeket, szerepjátékok során közelebb kerülnek a felnőttek világához. Tűzoltókocsival való móka közben fejlődnek a csöppségek motorikus képességeik és logikus gondolkodásmódjuk egyaránt. Ilyen fajta gyerekjáték feléleszti a kicsikben a felelősségtudatot. BIG tűzoltókocsi rengeteg módon fejlesztően hat a gyerekekre. 

BIG Fighter Car tűzoltókocsi német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG  német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de egészségre ártalmatlanok. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek21*40*29 cm
A csomagolás méretei60*40*44 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,10 kg
Tömeg L0,75 l
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.