Ülőhelyes pótkocsi BIG BIG bébitaxihoz 12 hó-tól

Termék leírása

BIG Bobby Car Combo Trailer egy ülőhelyes pótkocsi , amely rácsatolható a BIG Bobby Car bébitaxikra, így a gyerkőcöknek több mókát biztosít majd. Az ülőhelyes pótkocsi 2 kerékkel van felszerelve, teherbírása 25 kg, tehát elbír egy másik kis utazót is. Az ülőhelyes pótkocsi biztonsági kapcsolóval rögzíthető a bébitaxihoz, amit csak felnőtt tud leszerelni. Az ülőhelyes pótkocsi hozzácsatolásával a bébitaxihoz egy stabil járgányt kapunk 2 gyerkőc részére 6 kerékkel. A hátsó részén egy vontatókötélnek kialakított akasztó van , amely vontatásra alkalmas. Az ülés 1 éves kortól alkalmas.

A semleges fekete színű ülőhelyes pótkocsi UV szűrővel van ellátva, hogy idővel a nap ne károsítsa a színét. Az ülőke minden éle lekerekített, amely lecsökkenti az esetleges sérülések lehetőségét. Az ülés GS biztonsági igazolvánnyal van ellátva, teljesen biztonságos. A big termékek különféle intézményekben voltak tesztelve, amelyek biztosítanak a termék kiváló minőségéről. A BIG márka 3 éves garanciát vállal termékeire.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek27*29*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei43*23*31 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,4 kg
Maximum terhelés25 kg
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.