Útvonal jelzőbója BIG 4 darab 12 hó-tól

Termék leírása

Big játék útvonal jelzőbóják 4 darabos szett, autentikus piros-fehér színkombinációban sok szórakozást nyújtanak majd a kicsiknek bébitaxizás alatt. Big közlekedési jelzőbójákat a gyermekek kerülgethetik, ezzel serkentve motoros képességeiket. A játék során használhatják, mint rendőrségi úttorlaszt, akadályok megkerülésére vagy a jelzőbóják megkerülése része lehet a „vezetői vizsgák“ letevésének a bébitaxihoz. A nagy jelzőbóják magassága 26 cm, rugalmas műanyagból készültek és ellenállóak. 

Gyönyörű élénk színei a játék útvonal jelzőbójáknak UV szűrővel van ellátva, hogy a napsugarak ne károsítsák azokat. A felhasznált anyagok nem károsak az egészségre, újrahasznosíthatóak, nem károsítják a környezetet sem. A felhasznált technológia garantálja a magas stabilitást. A jelzőbóják élei lekerekítettek, mellyel minimalizálva van a sérülés veszélye. A Big termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A Big márka 3 éves garanciát vállal a termékeire.

A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A Big márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a Big márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek18*18*26 cm
Termék magassága26 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.