Vízálló babakönyv vízbe Cotoons Smoby színes 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby babakönyv Cotoons vízbe vidám képekkel illusztrálva egy nagyszerű játék minden gyerkőcnek a vízbe 12 hónapos kortól. Babakönyv vízhatlan, megfelelő legkisebb gyerkőcöknek, akik most ismerkednek a dolgokkal. Olyan képekkel van kivitelezve, mely informálja a kicsiket, hogy mi, hol és hogyan működik. Ezen felül annyira lefoglalja a figyelmüket, hogy azt is elfelejtik, hogy éppen fürdenek, így a fürdés kellemes és szórakoztató lesz számukra. Ez a babakönyv nagyszerű oktató elem legkisebbek számára.

Babakönyv kellemes anyagból készült, vízhatlan és ellenáll a szennyeződésnek is. Tisztítása egyszerű. Babakönyv legkisebb gyerekeknek nem csak fürdetéskor megfelelő, hanem akár a kiságyban is játszhat vele csöppsége. Gyönyörű képek lenyűgözik a kicsiket, akár utazások alkalmadtán is nagyszerű elfoglaltság a gyerkőcöknek. A képeken a kedvelt Cotoons sorozat figurái vannak illusztrálva.

Babakönyv hab szeletekkel van kitömve , tehát kellemes az érintésre, szintén könnyed, kisbaba kényelmesen tudja kezecskéiben tartani. Babakönyv méretei 15*14*2 cm. Ez a babakönyv tökéletes gyerekeknek 12 hónapos kortól. Játék ezzel a babakönyvvel biztonságos, hisz nem tartalmaz apró részleteket. Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik minőségi anyagból egyedi kivitelezésben. Ez egy minőségi európai termék, mely minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel a szigorú európai szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek14*2*14 cm
A csomagolás méretei16*2*26 cm
Tömeg0,07 kg
Notevodeodolna
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.