Vödör szett ökobarát Mickey Garnished Bucket Green Smoby locsolókannával 17 cm magas 100% újrahasznosítható 18 hó-tól

Termék leírása

Ökobarát vödör szett locsolókannával Mickey Green a francia Smoby vállalat műhelyéből egy nagyszerű játék készlet homokozóba fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Tarka vödrön 17 cm magas, a vidám Mickey egér motívuma garantáltan lenyűgözi a kicsiket. Egész szett vödörből, lapátból, szitából, gereblyéből, pillangó alakú formából és zöld locsolókannából áll. Ezzel a gyerkőcök felnedvesíthetik a homokot, hogy jobban tudják azt formálni, de a kerti virágok locsolásában is nagy segítségükre lesz. 

A francia Smoby gyártó odafigyel a környezetvédelemre, így csemetéje kezébe is olyan termék kerül, mely 66%-ban újrahasznosított anyagokból készül, aminek köszönhetően jelentősen hozzájárult a környezetvédelemhez. A Smoby Green kollekció játékait ugyanolyan minőség és tartósság jellemzi, mint a modern műanyag játékokat, csökkentik az ökológiai ráhatást és a gyerekeket a környezet védelmére ösztönzik. A vödörkészlet 100%-ban újrahasznosítható, teljes méretei 17*17*35 cm.

Gyerekek örömmel fognak vele játszani a homokozóban, kertben, de akár a strandon is. Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek17*17*35 cm
A csomagolás méretei17*17*35 cm
Vödör magasság17 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.