Elektronikus zongora 37 billentyűvel Kally's Mashup Nickelodeon Smoby effektekkel és hangerő szabályozással 5 évtől

Termék leírása

Elektronikus zongora Kally's Mashup Nicklodeon 37 minőségi zenei billentyűvel a francia Smoby vállalat műhelyéből minden kislány részére ajánlott már 5 éves kortól, akik álma híres zongoraművésszé válni és fejleszteni zenei hallásukat. A kiváló zenei élményt a hang és fényeffektek garantálják, melyekkel ez az egyedi zongora is ki lett alakítva. Zenei hangszer nagyon szép rózsaszín-kék színkivitelezésben tetszeleg kombinálva a licenszelt Kally's Mashup tv sorozattal, melyben pop énekesi hírnévre vágyó kislány szerepel. Fehér billentyűzet zöld, piros és sárga fényt ad ki, mely a zenélést magasabb szintre emeli. 

Gyermek elektronikus zongora rengeteg lehetőséget kínál kicsiknek a szórakozásra. A zongora hangereje szabályozható. Gyermek zongora nagyon jó hatással van a gyerekek finom motorikus képességei és zenei hallásának a fejlődésére. Zongorának köszönhetően elsajátítják a zongorázás alapjait, türelemre tesznek szert, kialakul ritmusérzékük és feléled rejtett tehetségük. Zongora minőségi műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Teljes méretei a terméknek 51*12*5 cm. A csomag részét képezi a 3xAA/LR6 elem is. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek51*12*5 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.