Zsúrkocsi teáskészlettel Disney Hercegnők Smoby 17 részes rózsaszín

Termék leírása

Zsúrkocsi teáskészlettel Disney Hercegnők Smoby egy csodaszép mesés 17 részes szett, melynek köszönhetően minden kislány 3 éves kortól igazi mesebeli hercegnőnek fogja magát érezni. Gyerek zsúrkocsit a legszebb hercegnők ihlették a Disney rajzfilmekből, mégpedig Hamupipőke, Hófehérke, Aranyhaj, Bella és Tiana a közkedvelt Hercegnő és a béka meséből. Gyerek zsúrkocsi kiegészítőkkel élénk színekben tündököl és minőségi műanyagból készült, mely nagyon kellemes érzést nyújt a tapintásra.

A zsúrkocsi nagyon stabil és 4 minőségi keréken gurul, melyek a kocsi biztonságos áthelyezését biztosítják bárhova, ahol kis háziasszony felszeretné szolgálni az ötórai teát. Kislányos zsúrkocsi gazdag kiegészítői közé tartozik: tejtartó, cukortartó, 2 csésze, 2 talpas pohár, teáskancsó fedéllel, 2 villa, 2 kés és 2 kiskanál. A zsúrkocsi egyaránt nagyon jó hatással van a gyerekek elképzelőerejének és fantáziájának serkentésére, ami nagyon hasznos a korai fázisban. A zsúrkocsi teljes magassága 48 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok tartósak, éleik finoman lekerekítettek, melyek nagyon fontosak a játék során. A Smoby játékok színe serkenti a gyerekek elképzelőerejét és kreativitását, ezért is olyan közkedveltek a gyerekek körében. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby gyerekjátékok az egyedi francia dizájn megtestesítői, mely megkülönbözteti azokat a konkurens játékoktól. Gyerek zsúrkocsit kis hercegnője más szerepjátékok során is biztosan kihasználja és rengeteg boldog és szórakoztató pillanatot fog számára szerezni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek35*31*48 cm
A csomagolás méretei54*12*43 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,7 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.